.

МСА 495928 Маска Монтирани Регулатор Екран

МСА 495928 Маска Монтирани Регулатор Екран

DEN 56.48

Стока
Достапно е за нарачката

Апликации со низок и висок притисок Димензии на пакетот : 2,5 H x 1 l x 2,5 W (сантиметри). Тежина на пакетот : 0,018 килограми. Земја на Потекло : Сад. Овој Респиратор со полно лице, побарувачка за притисок, тип-ц се испорачува-воздух има патентиран колектор монтиран на половината за неверојатна флексибилност. Може да се претвори од уред со испорачан воздух во систем за прочистување на воздухот. Опцијата со двојно снабдување им овозможува на корисниците да се поврзат од еден континуиран извор на воздух под притисок во друг—без губење на континуитетот на протокот на воздух. Опцијата вител цевка обезбедува контрола на температурата на целото тело за дополнителна удобност. Економичен испорачан-модуларен систем за респиратор на воздух за илјадници конфигурации што одговараат на респираторните потреби на задачата лесен регулатор монтиран со маска обезбедува висок проток на воздух погоден за средини во идлх (со опција за цилиндар за бегство).

Особините