.

Термо Научни Аеросол Капи Кофа 75002002

Термо Научни Аеросол Капи Кофа 75002002

DEN 1388.80

Стока
Достапно е за нарачката

Центрифуга капа за употреба Со Термо Научни 75002002 кофи (продадени одделно) Центрифуга се користи за вртење течности со различна густина за одвојување на различни делови, најчесто примероци од крв и ДНК. Центрифугите се составени од главното тело или куќиште и роторот што се врти. Цевките од клеточен материјал суспендирани во течност се вметнуваат во роторот и се вртат со различни брзини за да се одделат компонентите. Центрифугите се користат во медицински, индустриски и истражувачки лаборатории, како и академски и клинички поставки.Термо Фишер Научни произведува аналитички инструменти, лабораториска опрема, потрошен материјал и софтвер под термо Научни, Фишер Научни и Налгени брендови, меѓу другите. Седиштето на компанијата Е Во Волтам, МА.

Особините