.

Мидленд - МХТ400-40 Вати Гмрс Микромобил Двонасочен Микрофон Радио-Оф Патишта Отворен Брод Ранчови Трактори Радио-8 Повторувач Канали НОАА Временски Сигнали-Компатиб

Мидленд - МХТ400-40 Вати Гмрс Микромобил Двонасочен Микрофон Радио-Оф Патишта Отворен Брод Ранчови Трактори Радио-8 Повторувач Канали НОАА

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

2-НАСОЧНО РАДИО : Целосен Микромобил Од 40 Вати е двонасочен радио уред кој работи на фреквенции НА ГМР (Општа Мобилна Радио Услуга) 15 Здраво Канали За Напојување Гмр Канали : 1-7 с од витално значење е да се земат предвид теренот и другите фактори кои можат да влијаат на опсегот на радиото што се користи. За најдобра комуникација, најдобро е да го тестирате опсегот на вашето радио каде што планирате да го користите. КОДОВИ ЗА ПРИВАТНОСТ : 142 CTCSS/DCS кодовите за приватност на micromobile walkie talkie ви овозможуваат да изберете одреден код што ќе го користите со одреден канал, што помага да се спречи слушање на несакани преноси на истиот канал. Ова обезбедува ниво на приватност и безбедност за вашите комуникации, особено во преполни области каде што може да се користат повеќе радија. Користете тивка операција за да го исклучите целиот тон. НОАА СКЕНИРАЊЕ НА ВРЕМЕТО + ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : Скенирањето НА ВРЕМЕТО НА НОАА автоматски ќе скенира преку 10 достапни канали за временски услови (WX) и ќе се заклучи на најсилниот временски канал за да ве предупреди за тешки временски ажурирања. Ноаа Временско Предупредување ќе се огласи со аларм што покажува дека постои ризик од сериозно време во вашата област.

Особините