.

НОВ Б&засилувач; М ТРИК МЕНУВАЧ ТЕЧНОСТ, 1 ГАЛОН, КОМПАТИБИЛЕН СО НЕЕЛЕКТРОНСКИ КОНТРОЛИРАНИ АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧИ

НОВ Б&засилувач; М ТРИК МЕНУВАЧ ТЕЧНОСТ, 1 ГАЛОН, КОМПАТИБИЛЕН СО НЕЕЛЕКТРОНСКИ КОНТРОЛИРАНИ АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧИ

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Сосема Нова Течност За Пренос На Менувачот B&M Трик, 1 Галон, Компатибилен со Неелектронски Контролирани Автоматски Менувачи (Холи Дел #80260) Смената на трик првично беше развиена Од Б&М за тркачки апликации. Не е додаток, ова е НАЈДОБРИТЕ ПЕРФОРМАНСИ АТФ достапни! Мешавина од инхибитори на пена, средства за притисок и модификатори на смени кои ќе обезбедат продолжен век на пренос и драстично ќе го подобрат чувството на смена. Промената на трик е најлесниот начин за мерливо подобрување на перформансите на менувачот на вашето возило. Работи со сите автоматски менувачи кога се посакува поцврста смена. Може да се меша со течности за пренос од типот на залиха, меѓутоа, за да постигнете максимално подобрување, треба да користите Исклучиво Трик Смена. Идеален за влечење лесни камиони и р. апликации, како и трки. Не се препорачува за електронски контролирани преноси. Карактеристики : Идеален За трки, улица за изведба, Р. и тешки апликации Обезбедува продолжен век на пренос И поцврсти смени може да се меша со акции тип не-синтетички течности не се препорачува за електронски контролирани Преноси Потпис B&M сина течност боја 1 галон шише. ЗАБЕЛЕШКА : Компатибилен со сите преноси кога се посакуваат поцврсти смени на повеќето 1997 и ПРЕТХОДНИТЕ ВОЗИЛА ЗАБЕЛЕШКА : не се препорачува за 1998 и понови апликации, бидејќи повеќето отидоа во течност од синтетички тип. Сосема Нова Течност За Пренос На Пренос На Трикови За Ноќевање Со Појадок, 1 Галон, Компатибилна со Неелектронски Контролирани Автоматски Менувачи (Холи Дел #80260)Смената На Трикови првично беше развиена Од B&M за тркачки апликации. Не е додаток, ова е НАЈДОБРИТЕ ПЕРФОРМАНСИ АТФ достапни! Мешавина од инхибитори на пена, средства за притисок и модификатори на смени кои ќе обезбедат продолжен век на пренос и драстично ќе го подобрат чувството на смена. Промената на трик е најлесниот начин за мерливо подобрување на перформансите на менувачот на вашето возило.

Особините