.

Бандаи Хоби МГ 1/100 Гундам Динамес Гундам 00, Вајт

Бандаи Хоби МГ 1/100 Гундам Динамес Гундам 00, Вајт

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Го прошири штандот НА Снајперската пушка ГН, можете да го репродуцирате ставот "снајперист" што го спушта телото на земја Трик за глава што одговара на движењето на угарката, можете да го репродуцирате напнатото чувство лебдат поради заедничката структура на ногата. Репродуцира развој на гн полн штит. Проектил на лумбалниот регион · отворање и затворање на отворот на коленото на сигнални куршуми и развој на гн трикови за потиснување уникатни за МГ се инсталирани. возраст мфг минимум : 150. Долгоочекуваната динамика На Гундам од гундам 00 конечно е достапна како мастер одделение. Моделот има сосема нова Внатрешна рамка и лесно може да ги рекреира своите иконски снајперски пози. Тркач х 17, Налепница х 1 и рачен х 1. Побарајте потекло на пратката : само предмети што се испраќаат од северна Америка се продаваат од овластени Американски Трговци на Мало.

Особините