.

Рудник М11-014 Тенџере Со Две Рачки, Сребро и Сребро, 12,2 инчи

Рудник М11-014 Тенџере Со Две Рачки, Сребро и Сребро, 12,2 инчи

DEN 501.28

Стока
Достапно е за нарачката

Големина : Надворешен Дијаметар 12,2 х Висина 3,0 инчи (310 х 76 мм) , Внатрешен Дијаметар 11,8 х Длабочина 2,9 инчи Материјал : алуминиумска легура. Големина : Надворешен Дијаметар 12,2 x Висина 3,0 инчи (310 Внатрешен Дијаметар : 11,8 x Длабочина : 2,9 инчи (300 x Материјал : алуминиумска легура.

Особините