.

Биинг Лабораторија Микроскоп Додатоци 0.3 X 0.5 X 1X C - Монтирање Леќи CCD Поврзување Микроскоп Камера Адаптер За Дигитална Камера Тринокуларен Стерео Микроскоп Намалув?

Биинг Лабораторија Микроскоп Додатоци 0.3 X 0.5 X 1X C - Монтирање Леќи CCD Поврзување Микроскоп Камера Адаптер За Дигитална Камера

DEN 1361.60

Стока
Достапно е за нарачката

Име на ставка : микроскопска камера ц-адаптер за монтирање; Зголемување : 0,3 Х / 0,5 Х Надворешна Нишка на Врвот : Ц-монтирање( М25. 4), поврзете се со индустриската камера. Надворешна Нишка на Дното : М28х0, 75, поврзете се со тринокуларниот стерео микроскоп. Добра Издржливост : Избрани висококвалитетни материјали, со добра издржливост и стабилност за долготрајна употреба. Ако не сте задоволни со производот, слободно контактирајте не, ние ќе ви обезбедиме квалитетна услуга по продажбата. Спецификација : име На Ставка : микроскопска камера c-монтирање адаптер за зголемување : 0,3 X / 0,5 XOuter Нишка на Врвот : C-монтирање (M25.4), поврзете се со Индустриската Нишка на камерата на Дното : M28x0.75, поврзете се Со Тринокуларниот Стерео микроскопски пакет Вклучен : 1x C-Монтирање Адаптер Внимание : вклучена Е само леќата C-mount, Без вклучување На микроскоп и други предмети.

Особините

Item name:
microscope camera C-mount adapter
Magnification:
0.3X / 0.5X
Outer Thread of the Top:
C-mount (M25.4), connect with the industrial camera
Outer Thread of the Bottom:
M28x0.75, connect with the trinocular stereo microscope
Package Included:
1x C-mount Adapter:
Attention:
Only the C-mount lens included, NOTincluding the microscope and other items. :