.

Лунати 40003VRK02 Вуду Фалсификувани ГМ LS1, LS2 И LS3 402 Строкер Комплет

Лунати 40003VRK02 Вуду Фалсификувани ГМ LS1, LS2 И LS3 402 Строкер Комплет

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Премиум Конструкција За Висока Јачина-Изградена од 4340 челични кованици кои не се извртуваат за издржливост и цврстина при апликации со високи перформанси и трки Достигнете Ја Вашата Лента За Напојување Побрзо-дупките за Осветлување во списанијата за прачки ја намалуваат инерцијата на коленестото вратило што овозможува зголемено забрзување. Вуду Прачки - Лунати Вуду Прачки се фалсификувани од 4340 челик за квалитет на авиони, застрелан, ослободен од стрес, а потоа тежината се совпаѓа со грам за да можат да се инсталираат веднаш надвор од кутијата. Фалсификувани Клипови-Ротирачките Склопови на Вуду вклучуваат икони фалсификувани клипови, иглички и прстени за крајна издржливост со високи перформанси. Висококвалитетни Лежишта и Хардвер-Ротирачките Склопови На Лунати вуду вклучуваат завртки СО Шипки АРП 2000 7/16" и главни и лежишта подготвени за трка со голем товар на брендот Кинг или Кливит. Одговара НА GM LS1, LS2 И LS3 (24x Reluctor). Вуду Ротирачките Склопови се базираат околу Коленестото Вратило на Вуду, фалсификувани шипки за поврзување и други сродни компоненти кои обезбедуваат врвен квалитет заедно со достапноста. 4340 не-пресврт фалсификувани Вуду Коленестото Вратило е совршен избор за вашата апликација улица/лента. Секое Коленесто Вратило вуду е нитридно термички обработено со микрополирани списанија за да додаде издржливост и цврстина, додека дупките за осветлување во списанијата за прачки ја намалуваат тежината на инерцијата на коленестото вратило за побрзо забрзување и леснотија на балансирање. Исто така, вклучени во Ротирачките Склопови на Вуду се Поврзувачките Шипки Со Вуду Зрак, кои се тестирани за јачина и квалитет преку различни процеси кои вклучуваат ослободување од стрес, лупење и магнафлуксирање.

Особините