.

Продолжување на трепките Инструкции За Последователна Нега Картички | 50 Пакет | Двострана Големина 3,5 х 2 инчи По Нега | Црно-Бел Едностран Дизајн

Продолжување на трепките Инструкции За Последователна Нега Картички | 50 Пакет | Двострана Големина 3,5 х 2 инчи По Нега | Црно-Бел Едностран

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

ВКУПНО 50 картички печатени премиум картички напред и назад на картичка од 3,5 х 2 инчи Дебелина мат картичка акции!. Упатства за продолжување на трепките за вашите клиенти со потсетник да се враќаат за полнила на секои 2-3 недели!. Дизајнот е едната страна црна и едната страна бела со икони што одговараат на информации за продолжување на трепките после нега и одговори на Најчесто Поставувани Прашања за продолжување на трепките. Избегнувајте влажнење, не користете виткање трепки, само производи без масло, размачкајте/исушете ги со фен, не тријте и користете само одобрени средства за чистење на екстензиите на трепките! Помала е веројатноста да наидете на несреќи со екстензии на трепките кога ќе дадете картичка за последователна нега со одговори на Најчесто Поставувани Прашања!. Нашата компанија дизајнира и печати картички за техничари за трепки веќе 5+ години со неверојатни повратни информации и дизајни директно од консултанти и техничари за да одговараат на вашиот бренд, да ви помогнат да изгледате професионално и да го изградите вашиот тим! Квалитет секој пат!. ШТО КУПУВАТЕ : овој производ е физички печатени картички. Големината е 2 х 3,5" инчи секоја визит-карта е отпечатена на дебела премија 14 пт. мат картичка акции. Оваа картичка е отпечатена напред и назад со упатства за продолжување на Трепките и одговори на Најчесто Поставувани Прашања за Продолжување На Трепките. ЗА КОГО СЕ ОВИЕ? Овие картички се идеални за техничари за трепки и стилисти за шминкери. Тие вклучуваат упатства за продолжување на трепките и одговори на Најчесто Поставувани Прашања за продолжување на трепките. Боите, дезените и дизајните на оваа уникатна картичка варираат! Овие се совршени за предавање на вашите клиенти по нивната прва апликација за продолжување на трепките и по секое полнење. Услови За Користење : дизајнот и содржината се во сопственост исклучиво на Бутик Маркетинг ДОО. Авторски права 2019 Бутик Маркетинг доо. Сите права се задржани. Сите Бутик Маркетинг Авторски Права се заштитени Со Законите За Авторски Права на Сад и не треба да се репродуцираат на некој значително сличен начин. Прекршителите на авторските права ќе бидат гонети.

Особините