.

Чупзи Пукање Игри За Деца, Осветлување Шема Пукање Игра, Пробив Игра Конзола, Забава Интерактивни Игри, Електронски Пукање Игра Фокус Обука Играчка Подароци За Дец?

Чупзи Пукање Игри За Деца, Осветлување Шема Пукање Игра, Пробив Игра Конзола, Забава Интерактивни Игри, Електронски Пукање Игра Фокус

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

● Лесен за Носење : Лесно се носи во чанти и чанти, Рачната Игра за Деца е компактна и лесна за носење, погодна за детски забави и секојдневен работен век Quick s способност за одговор, помагајќи да се подобри способноста за логично размислување на децата. Опис : Часови на забава со три уникатни пинг игри!сите осветлени меурчиња веднаш штом ќе се појават, потоа притиснете го големото копче на задната страна за да ги ресетирате меурчињата пред да истече времето! Чувајте ги пинг-меурчињата брзо за да се израмните.Спецификација : Име На Производ : Пробив Игра Машинска Тежина : 200gpackage големина : (прибл.36 инчпакување : напојување во боја : 3 делови од 1,5 V supply Режими на напојување (не се вклучени) : Режим На Пробив, Режим На Меморија, Режим На Бодување, Список Со Пакети Со Повеќе Играчи : Рачна Игра за Деца * 1 белешки : поради ефектите на осветлување и аглите на камерата, бојата на предметот и онаа прикажана на сликата може да има нијанса.

Особините

Product Name:
Breakthrough Game Machine
Weight:
200g
Package size:
(approx.) 14.5*12*6cm/5.71*4.72*2.36inch
Packing:
color box
Power supply:
3 sections of 1.5V AA power supply (not included)
Modes:
Breakthrough Mode, Memory Mode, Scoring Mode, Multiplayer Mode
Package List:
Handheld Game for Kids * 1 :
Notes:
Due to the lighting effects and camera angles, the color of the item and that shown in the picture might have a nuance. :
Due to manual measurement, there might be a tolerance in the product size. :