.

АЛРЕМО 103234536 Голем Инкубатор 256 Јајца Автоматско Вртење Бродер Хачер Дигитална ЛЕР Прикажува Контрола На Температурата За Кокошки Патки Одгледувачи На Живина

АЛРЕМО 103234536 Голем Инкубатор 256 Јајца Автоматско Вртење Бродер Хачер Дигитална ЛЕР Прикажува Контрола На Температурата За Кокошки Патки

DEN 1315.20

Стока
Достапно е за нарачката

LED Дисплеј : LED дисплеи температура, влажност, ден на шрафирање, време на вртење јајца АВТОМАТСКО ВРТЕЊЕ : Автоматско вртење на јајца на секои 2 часа, вграден вентилатор за циркулација на воздухот за рамномерна температура и влажност. КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА : Јајца За Ведење Складирање Температура 20~ ~ 40€. ПАМЕТЕН ДИЗАЈН : Транспарентни Ѕидови За Лесно Набљудување, Гледање Птици Раѓање. ШИРОКО КОРИСТЕН : Погоден За Кокошки, Патки, Гуски и Друга Живина, Плаша, Папагал, Гулаби и Други Птици.

Особините