.

5-место Слајд Мејлер, крај отворање, Асст. Бои

5-место Слајд Мејлер, крај отворање, Асст. Бои

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Идеален за испорака, складирање или боење слајдови Овие полипропиленски контејнери имаат пет стандардни слајдови (3 х 1" х 75 х 25мм). Внатре во ѕидот има дупчиња канали за да ги задржи слајдовите одвоени и да го олесни отстранувањето. И верзиите за крајно отворање и странично отворање се затвораат безбедно за да ги чуваат слајдовите безбедни. Доаѓа во пакувања од 25. Поштарот за странично отворање мери 81 х 19 х 31мм.

Особините