.

Таблет за носење на решение за носење Компатибилен со Microsoft Surface Surface Pro 7/Pro 6/Pro 5/Pro 4 Case 12.3 инчи, тенок три-пати, паметен случај, мулти-агли за гледање стојат тврди табле

Таблет за носење на решение за носење Компатибилен со Microsoft Surface Surface Pro 7/Pro 6/Pro 5/Pro 4 Case 12.3 инчи, тенок

DEN 451.36

Стока
Достапно е за нарачката

1 им овозможува на корисниците лесно да се префрлаат помеѓу повеќе таблети или уреди. Овозможува начин за персонализирање и прилагодување на изгледот на таблетот. нуди дополнителна безбедност за чувствителни или доверливи информации зачувани на таблетот. Може да се користи како монтажа на таблети за употреба во возилото или во канцеларијата. Може да функционира како таблет пристаниште за полнење и синхронизација со други уреди. им овозможува на корисниците лесно да се префрлаат помеѓу повеќе таблети или уреди. Овозможува начин за персонализирање и прилагодување на изгледот на таблетот. нуди дополнителна безбедност за чувствителни или доверливи информации зачувани на таблетот. Може да се користи како монтажа на таблети за употреба во возилото или во канцеларијата. Може да функционира како таблет пристаниште за полнење и синхронизација со други уреди. Заштитно покритие за таблета, попозната како таблет кутија, им нуди на корисниците удобно и функционално решение за носење и користење на својата таблета додека го заштитуваат против потенцијалното оштетување од секојдневно абење и солза.

Особините