.

Вермонт Гејџ 451113010 1 1/2 -11 1/2 NPTF BASIC L-1 RING GAGE

Вермонт Гејџ 451113010 1 1/2 -11 1/2 NPTF BASIC L-1 RING GAGE

DEN 700.80

Стока
Достапно е за нарачката

Толеранција на класа X по ANSI/ASME B1 Произведен од челик со алатки; 60/62 RC (ладно стабилизиран). Вклучен сертификат за точност; Nist трага. Толеранција на класа X по ANSI/ASME B1. Произведен од челик со алатки; 60/62 RC (ладно стабилизиран). Вклучен сертификат за точност; Nist трага. NPTF прстенестите прстени на Вермонт Гејџ се користат за да се проверат зацрвените навои на надворешните цевки. Совршен за инспекција на стандардни фитинзи за цевки и цевки.

Особините