.

Sumn Industries Brooklyns Најдобри земјоделци на пазарот преголема уметност на wallидови, гордо направена во САД

Sumn Industries Brooklyns Најдобри земјоделци на пазарот преголема уметност на wallидови, гордо направена во САД

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Димензии : 12,5 x 0,5 x 18,5 инчи Преголемата верзија е 40 процент поголема од нашиот стандард - гордо направен во САД. Литографски печатење монтиран на цврсти 0,5 инчи MDF (дрво) - рака завршена и подготвена за обесена. Нашата линија на современи wallидни плаки се свежи и забавни со сентиментален допир. Дизајн од Дафне Полсели. Димензии : 12,5 x 0,5 x 18,5 инчи. Преголемата верзија е 40 процент поголема од нашиот стандард - гордо направен во САД. Литографски печатење монтиран на цврсти 0,5 инчи MDF (дрво) - рака завршена и подготвена за обесена. Нашата линија на современи wallидни плаки се свежи и забавни со сентиментален допир. Дизајн од Дафне Полсели. Stuple Industries обезбедува квалитетна wallидна уметност и декоративни додатоци повеќе од четириесет години. Производите на „Ступел“ се движат од платно wallидна уметност, дрвена wallидна уметност и врамена giclée уметност во најразлични теми, медиуми и големини.

Особините