.

M12-1,75 x 60мм, DIN 939, метрика, столпчиња, двојно завршување, завршен крај 1,25 x дијаметар, челик од класа 8,8, цинк обложен

M12-1,75 x 60мм, DIN 939, метрика, столпчиња, двојно завршување, завршен крај 1,25 x дијаметар, челик од класа 8,8, цинк обложен

DEN 1182.40

Стока
Достапно е за нарачката

Мерење на ова обетка : Номиналната должина е подолга должина на навој, плус неоткриена должина на телото Мерење на ова обетка : Целокупната должина е вкупната должина на целото обетка од крај до крај. Двојните столпчиња се користат за да се приклучат на делови кога завртката или главата на завртката не е опција. Челикот од класа 8,8 е кален среден јаглероден челик со минимална јачина на затегнување од 800/mm-2 (MPa). Мерење на ова обетка : Номиналната должина е подолга должина на навој, плус неоткриена должина на телото. Мерење на ова обетка : Целокупната должина е вкупната должина на целото обетка од крај до крај. Двојните столпчиња се користат за да се приклучат на делови кога завртката или главата на завртката не е опција. Челикот од класа 8,8 е кален среден јаглероден челик со минимална јачина на затегнување од 800/mm-2 (MPa). Димензионални атрибути- Дијаметар (номинален) : M12- Теч на навој : 1,75- Дијаметар (димензија) : 12мм должина (номинална) : 60мм- должина : 75мм- завртка за завртки Должина на низата : 15мм- должина на низата (номинална) : 30мм- Должина на телото (номинална) : атрибути од 30ммпродукции- Категорија : Студии, Двоен-завршен систем на мерење : Метрика- Бренд : Аспенски сврзувачки елементи- Форма и дизајн : завршен крај 1.

Особините