.

Snark SN-8 SUPER TEPER All Instrument The Anturner Tunder

Snark SN-8 SUPER TEPER All Instrument The Anturner Tunder

DEN 271.84

Стока
Достапно е за нарачката

Супер тесно подесување Посветлен приказ за читање. Дисплејот ротира 360 степени. Допрете Темпо Метроном. Калибрација на теренот и карактеристики на транспозиција. Најновиот! „Мелодиите построги за да звучите подобро“. Супер тесниот тесен хроматски приемник SNARK SNARK, обезбедува цврста директна врска за престој-старт-клип-вклучен со вашиот инструмент. Има попрецизно подесување и напредни карактеристики! Функција за заштеда на електрична енергија : Екранот на приемникот ќе се затемни по 5 секунди откриен звук. Оваа заштеда на моќност на батеријата. Екранот се враќа во нормална осветленост кога е откриена белешка. Ако не се откриваат белешки за 2 минути, приемникот ќе се исклучи. Подготвен целосен визуелен дисплеј во боја со поголеми подобрени линии на фреквенција што го прави лесно читање. Може да се користи во пракса или ситуации во живо. Други карактеристики : Допрете Tempo Metronome, калибрација на теренот и транспозиција за подесување на гитари со Capo. Внатрешниот сензор за вибрации открива белешки со клипинг директно на инструментот. Сножот тежи само 1,5 унци со многу стручно изработена стегач со вилици на гума. Долните зависни вилици што му овозможуваат да одговара на секоја контура. Приемниците за snark ќе кликнат и ќе останат на овации со аголна глава. Исто така, има и топка за приклучок на секој крај на заоблениот монтиран пост што го поврзува стегачот со лицето. Овозможува 360 маневрирање на Degress, правејќи ја snark совршено прилагодлива за повеќето секоја ситуација.

Особините