.

Тони Вомак потпиша авто -автограм 8x10 Фото - Автограмирани фотографии од MLB

Тони Вомак потпиша авто -автограм 8x10 Фото - Автограмирани фотографии од MLB

DEN 383.84

Стока
Достапно е за нарачката

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Фотографија на Тони Вомак потпишана со автограм 8x10 Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен во меморијалиите на Тони Вомак. Меморијабили на Синсинати црвени.

Особините