.

Дигитална камера на Олимп Д-340R 1.2MP

Дигитална камера на Олимп Д-340R 1.2MP

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Резолуција 1 1,8-инчен LCD екран во боја TFT. 8 MB, 3,3-волтска мемориска картичка Smart Media има до 122 слики. Нуди некомпресиран режим на снимање TIFF. 1,8-инчен LCD екран во боја TFT. 8 MB, 3,3-волтска мемориска картичка Smart Media има до 122 слики. Нуди некомпресиран режим на снимање TIFF. Опис на производот без дигитална камера, 1280x960 Резолуција W/1.31 Megapixel CCD. Сите стаклени леќи, режим 2x телефото, 4 режим блиц, 4 "до 20" макро режим. Режимот на секвенца ви овозможува да снимате до 10 фотографии во интервали од 1/2 секунди. Зачувајте датотеки во стандардниот стандард на индустријата JPEG формат за лесна употреба w/компјутери. Преземете снимки директно на компјутер користејќи го вклучениот сериски кабел. Веднаш поврзете се со VCR или камера за прегледување. Од производителот Olympus D340 R 1.3 мегапикселна дигитална камера со 8- MB Smart Media картичка, Flash, LCD и оптички визир.

Особините