.

Маркетинг држачи 4 W x 6 H литература флаер рамка пакет од 30 букви забелешка мени цени за дели табела шатор countertop изложба на највисоко оптоварување на настанот на наст

Маркетинг држачи 4 W x 6 H литература флаер рамка пакет од 30 букви забелешка мени цени за дели табела шатор countertop изложба на највисоко

DEN 415.84

Стока
Достапно е за нарачката

Пакет од 30 Севкупни димензии : 4 ”w x 7” h x 2-1/4 ”d прегледна област : 4” w x 6 ”h Совршено решение за приказ на таблети за менија, реклами, информации за производи, цени, поп-знаци, општо информации и повеќе. Прикажи на табели, полици и бројачи во ресторани, барови, продавници, штандови за трговци, хотели и други деловни локации. Двостраното гледање овозможува прикажување на две реклами во еден удобен држач. Дизајнот за врвно вчитување овозможува брза и лесна промена на знаците. Овој двостран 4 "W x 6" Holder Signe Sign е совршен за прикажување на менија, реклами, информации за производи, цени, знаци на набавка на точка, општи информации и многу повеќе. Направено од траен чист акрилик, горниот дизајн на вчитување овозможува лесно да се вметне и отстрани печатениот материјал додека подигната, базата на триаголник обезбедува стабилност и заштита на сигнали од течни излевања. Овие производи за маркетинг сопственици на производи се едноставни и елегантни, премиум кристално чиста акрилик, држачи за знаци и совршени за прикажување на вашите слики, реклами и брошури. Секоја рамка има цврста основа за да се осигура дека е цврста, силна и нема да падне кога ќе се постави на која било рамна површина. Маркетинг сопственици Делукс разноврсни рамки се совршено погодни за кој било настан или употреба. Овие сопственици на акрилни знаци се одлични за сместување во ресторани, области за прием во хотел, свадби, училишта и други различни места за прикажување на вашите информации на јасен и лесно достапен начин. Тие се совршени за установи или други настани, како што се трговски ревии или изложби што треба да ги промовирате на бројни табели или бројачи. Севкупни димензии : 4 ”w x 7” h x 2-1/4 ”d прегледна област : 4” w x 6 ”h Совршено решение за приказ на таблети за менија, реклами, информации за производи, цени, поп-знаци, општо информации и повеќе. Прикажи на табели, полици и бројачи во ресторани, барови, продавници, штандови за трговци, хотели и други деловни локации. Двостраното гледање овозможува прикажување на две реклами во еден удобен држач. Дизајнот за врвно вчитување овозможува брза и лесна промена на знаците. Овој двостран 4 "W x 6" Holder Signe Sign е совршен за прикажување на менија, реклами, информации за производи, цени, знаци на набавка на точка, општи информации и многу повеќе. Направено од траен чист акрилик, горниот дизајн на вчитување овозможува лесно да се вметне и отстрани печатениот материјал додека подигната, базата на триаголник обезбедува стабилност и заштита на сигнали од течни излевања. Овие производи за маркетинг сопственици на производи се едноставни и елегантни, премиум кристално чиста акрилик, држачи за знаци и совршени за прикажување на вашите слики, реклами и брошури. Секоја рамка има цврста основа за да се осигура дека е цврста, силна и нема да падне кога ќе се постави на која било рамна површина. Маркетинг сопственици Делукс разноврсни рамки се совршено погодни за кој било настан или употреба. Овие сопственици на акрилни знаци се одлични за сместување во ресторани, области за прием во хотел, свадби, училишта и други различни места за прикажување на вашите информации на јасен и лесно достапен начин.

Особините