.

Комплет за модели Abteilung 502, 20 ml, маст на моторот

Комплет за модели Abteilung 502, 20 ml, маст на моторот

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Моделирање на боја на масло 20мл стискање цевка. Оваа боја е идеална за создавање ефекти на маснотии и масло врз вашите возила. Оваа боја е идеална за создавање ефекти на маснотии и нафта врз вашите возила, машини и мотори. Обезбедува правилна транспарентност за да се реплицира ефектот на маснотиите. Препорачливо е да се примени ова случајно над површината и да се остави секој слој да се исуши за да се постигнат различни степени на транспарентност и пореални ефекти. Може да се користи многу разредена со бел дух како мали прскања направени со чепкалка за заби на одредена област на исцрпување.

Особините