.

ZQNYDX Easy Stapling Portable Stapler Multifunctional Creativivity Staplers вклучува 1000 стандардни главни делови од 40 листови со капацитет без напор за напор без напор без напор

ZQNYDX Easy Stapling Portable Stapler Multifunctional Creativivity Staplers вклучува 1000 стандардни главни делови од 40 листови со капацитет

DEN 390.40

Стока
Достапно е за нарачката

Тие обезбедуваат одлично врзување Остриот врв на длето спречува затнување - со прецизен дизајн на врвот. 【Убав】 Степлер на десктоп, четири опции во боја , додава забава на која било канцеларија или училница. Одличен степлер. 【Разновиден】 Snazzy Stapler доаѓа со сите додатоци за да ги исполни вашите потреби за затегнување, со 1000 стандардни главни делови и вграден отстранувач на главните страни за ваша погодност. 【Премиум перформанси】 Овој симпатичен спојник е идеален за употреба каде просторот е тесен. Направено од издржлива пластика со големо влијание, лесно се наоѓа до 40 листови хартија без заглавување, надминувајќи многу степнувачи со целосна големина. 【Обезбедува 40 листови】 Цврст степлер безбедно прицврстува до 40 листови хартија. Тие обезбедуваат одлично врзување. Остриот врв на длето спречува затнување - со прецизен дизајн на врвот. 【Убав】 Степлер на десктоп, четири опции во боја , додава забава на која било канцеларија или училница. Одличен степлер. 【Разновиден】 Snazzy Stapler доаѓа со сите додатоци за да ги исполни вашите потреби за затегнување, со 1000 стандардни главни делови и вграден отстранувач на главните страни за ваша погодност. 【Премиум перформанси】 Овој симпатичен спојник е идеален за употреба каде просторот е тесен. Направено од издржлива пластика со големо влијание, лесно се наоѓа до 40 листови хартија без заглавување, надминувајќи многу степнувачи со целосна големина. 【Обезбедува 40 листови】 Цврст степлер безбедно прицврстува до 40 листови хартија. Овој спојник што може да се одржи во најразлични страници со најразлични агли, одличен избор за канцеларии, училишта, домови и работни места Име на производ : Десктоп Стејлер, притиснете го Staplers Product Материјалот : челик+ABS+Iron Product Големина : 9.

Особините