.

200 парчиња сет на душеци и чипови за звук вклучуваат 152 парчиња чипови и 48 парчиња суви избриши душеци фонемички фонемички фоника игри во училница за читање игри за ?

200 парчиња сет на душеци и чипови за звук вклучуваат 152 парчиња чипови и 48 парчиња суви избриши душеци фонемички фонемички фоника

DEN 191.84

Стока
Достапно е за нарачката

Сет на игри со фонемичка на свеста : Овој пакет се состои од 48 душеци за суво бришење и 152 црвени пластични чипови, кои се корисни за учење во градинките и предучилишните установи и им помагаат на малите да го идентификуваат бројот на фонеми со зборови Забава за интеракција : Сет на душеци за звук кутии и чипови се смешни и интерактивни играчки за игри; Можете да лизнете мал чип на душекот за звук за да ги играте фониките игри со партнер и пријател, што е соодветно за почетници во индивидуа или група. Информации за големината : Чипчињата за звук се со дијаметар од околу 0,75 инчи, пристојна големина за учениците да држат, а душеците за суво бришење се приближно. 5,91 x 2,48 инчи, кои се лесни и лесни за складирање. Сигурен материјал : душеците за суво бришење се изработени од квалитетен картонски материјал кој е обложен со филм, со светли бои и јасно печатење, кои се сигурни за употреба; Тркалезниот чип е изработен од пластика, не кревко, дозволувајќи му да се применува долго време. Убав подарок за студентите : Со сетот на звучен чип за играчки и суви душеци за бришење, малите можат да играат интересни игри за учење за читање; Студентите можат да научат да го слушаат и препознаваат бројот на телефони со зборови, што е значаен и практичен подарок. Сет на игри со фонемичка на свеста : Овој пакет се состои од 48 душеци за суво бришење и 152 црвени пластични чипови, кои се корисни за учење во градинките и предучилишните установи и им помагаат на малите да го идентификуваат бројот на фонеми со зборови. Забава за интеракција : Сет на душеци за звук кутии и чипови се смешни и интерактивни играчки за игри; Можете да лизнете мал чип на душекот за звук за да ги играте фониките игри со партнер и пријател, што е соодветно за почетници во индивидуа или група. Информации за големината : Чипчињата за звук се со дијаметар од околу 0,75 инчи, пристојна големина за учениците да држат, а душеците за суво бришење се приближно. 5,91 x 2,48 инчи, кои се лесни и лесни за складирање. Сигурен материјал : душеците за суво бришење се изработени од квалитетен картонски материјал кој е обложен со филм, со светли бои и јасно печатење, кои се сигурни за употреба; Тркалезниот чип е изработен од пластика, не кревко, дозволувајќи му да се применува долго време.

Особините