.

ZSEDP преносен 80мм термички прием за печатач со рачен печатач за баркод USB BT конекција за поддршка ESC/POS команда

ZSEDP преносен 80мм термички прием за печатач со рачен печатач за баркод USB BT конекција за поддршка ESC/POS команда

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Термички печатач, кој може да биде прием на печатачот или сметката, поддржува ширина на хартија од 80мм, ефективна ширина на печатење 72мм Користете напредна термичка директна технологија што ја елиминира потребата од кертриџ со мастило или потрошен, печати јасни и еко-пријателства. Поддржете USB и BT врска, компатибилна со Windows, Linux, Android и i OS. БТ врската може да се ослободи од ограничувањата на кабелот, погодно. Супер траење на батеријата, со паметни функции за заштеда на енергија и контрола на потрошувачката на енергија, за да се обезбеди подолго време на печатење. Идеална употреба во логистичка, магацин, угостителство, супермаркет за прием за печатење, слика, нарачка за ресторани, бар -кодови, QR -код, текст, итн. Термички печатач, кој може да прием на печатач или сметка, поддржува ширина на хартија од 80мм, ефективна ширина на печатење. Користете напредна термичка директна технологија што ја елиминира потребата од кертриџ со мастило или потрошен, печати јасни и еко-пријателства. Поддржете USB и BT врска, компатибилна со Windows, Linux, Android и i OS. БТ врската може да се ослободи од ограничувањата на кабелот, погодно. Супер траење на батеријата, со паметни функции за заштеда на енергија и контрола на потрошувачката на енергија, за да се обезбеди подолго време на печатење. Идеална употреба во логистичка, магацин, угостителство, супермаркет за прием за печатење, слика, ресторански ред, бар -кодови, QR код, текст, итн.

Особините