.

Меморијална плакета за обичај месинг со градинарски удел за да се одбележи меморијата на вашата сакана личност. Рака направена во Англија

Меморијална плакета за обичај месинг со градинарски удел за да се одбележи меморијата на вашата сакана личност. Рака направена во Англија

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Создадете ги вашите зборови на утеха за да ги испочитувате животите на вашите најблиски Цврст месинг од месинг со 3Д формулар и детали - нема ефтино печатење или гравура тука!. Комплетно рачно изработено во Англија со вклучено обоено фиксирање и е целосно лакирана за заштита од елементите на отворено или во затворен простор. Прилагодете со вашиот текст пред да нарачате. Создадете ги вашите зборови на утеха за да ги испочитувате животите на вашите најблиски. Создадете ги вашите зборови на утеха за да ги испочитувате животите на вашите најблиски. Цврст месинг од месинг со 3Д формулар и детали - нема ефтино печатење или гравура тука!. Димензии : ширина : 7½ ", висина : 5½", длабочина : ¼ ", уделот стои 13" висок. Комплетно рачно изработено во Англија со вклучено обоено фиксирање и е целосно лакирана за заштита од елементите на отворено или во затворен простор. Прилагодете со вашиот текст пред да нарачате. Создадете ги вашите зборови на утеха за да ги испочитувате животите на вашите најблиски.

Особините