.

Продолжена пролет, 316 не'рѓосувачки челик, инч, 0,18 OD, 0,022 големина на жица, 1,5 бесплатна должина, 2,32 продолжена должина, капацитет на оптоварување од 1,26 фунти, 1,33 фунти/

Продолжена пролет, 316 не'рѓосувачки челик, инч, 0,18 OD, 0,022 големина на жица, 1,5 бесплатна должина, 2,32 продолжена должина,

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Не'рѓосувачки челик 316 по ASTM A313 (хемиски и физички само) за поголема отпорност на корозија од челична музика жица или не'рѓосувачки челик 302 Целиот јамка за пресврт завршува за безбедно прицврстување. Капацитет на оптоварување од 1,26 фунти. Максимална работна температура од 570 степени F (300 степени Ц). Пасивирани по ASTM A967 за засилена отпорност на корозија. Не'рѓосувачки челик 316 по ASTM A313 (хемиски и физички само) за поголема отпорност на корозија од челична музика жица или не'рѓосувачки челик 302. Целиот јамка за пресврт завршува за безбедно прицврстување. Капацитет на оптоварување од 1,26 фунти. Максимална работна температура од 570 степени F (300 степени Ц). Пасивирани по ASTM A967 за засилена отпорност на корозија. Оваа продолжена пролет е изработена од не'рѓосувачки челик 316 и има надворешен дијаметар (ОД) од 0,18 инчи и големина на жица од 0,022 инчи. Изработено е од не'рѓосувачки челик 316 за поголема отпорност на корозија отколку челична музичка жица или не'рѓосувачки челик 302. Пролетните краеви се целосни јамки за пресврт за безбедно прицврстување. Оваа пролет има капацитет на оптоварување од 1,26 фунти, и максимална работна температура од 570 степени F (300 степени Ц).

Особините