.

Тесен кабинет за решетки за чевли за влез, повеќе нивоа решетки за чевли, мултифункционална полица за чевли за слободни стои со перница, клупа за чевли за ходник, сп?

Тесен кабинет за решетки за чевли за влез, повеќе нивоа решетки за чевли, мултифункционална полица за чевли за слободни стои со

DEN 10975.52

Стока
Достапно е за нарачката

❤upholstery : решетката за чевли со клупа е дизајниран со сива ткаенина тапацирана површина за седење Високо еластичното подлога за пена за меморија ви овозможува да имате удобна положба на седење. ❤multifunctional клупа за чевли : клупата за чевли е еколошка и цврста. Може да се користи како гроздобер клупа за чевли, прозорци, троседот, потпирачот за нозе, клупата на крајот на креветот, клупата на ходникот за спални соби, итн. Тоа е меко и удобно да седите, можете да ги облечете чевлите или да се опуштите за момент. Table Табела за складирање : Табелата за складирање на чевли е дизајнирана за слоевито складирање, со дизајн на врвот, совршен за чорапи, клучеви и паричници. 2 -те средни слоеви држат секојдневни чевли и менување на клупата за да ги задоволат дневните потреби за складирање на семејството за погодност на себе и уреден дом. ❤multipurpose : И столицата и складирањето, просторијата за складирање е дизајнирана за практична употреба без распределување на простор, просторијата за складирање може да ги чува дневните потреби со високо квалитетни шарки за перници, лесни за отворање и затворање. ❤Simple and Convenient : Our shoe rack design is simple and close to life, multi-level to increase storage space storage and finishing, can be placed in the closet, living room, balcony, entrance or corridor, place shoes, bags, clothes, Крпи, кондензирани растенија можат да бидат. Stold столчето за менување на чевли за складирање на флип-флоп може да ги чува и да ги постави тривијалните предмети во животот. За промена на чевли и подобрување на пријатна атмосфера на вашиот влез. Надвор од скокање на ногата за да ги смените чевлите, седете удобно на оваа клупа за чевли со меки перници за да ги облечете чевлите. После долг ден на работа, само седнете и соблечете ги чевлите и оставете го заморот да запре овде.

Особините