.

Dekain за Benq HT3550 Projector Lamp

Dekain за Benq HT3550 Projector Lamp

DEN 1838.24

Стока
Достапно е за нарачката

Сите ламби за замена на проекторот од Декаин се изградени со оригинални светилки од производителите на ОЕМ (Филипс, Осрам, Ушио, Панасоник и Феникс) Модулот за ламби вклучува компатибилно куќиште што е направено од трајни материјали и ќе се вклопи правилно. Светилката се тестира пред испраќање за да се исполнат оригиналните стандарди на OEM за квалитет, функција и перформанси. Животниот век е 3 пати подолг од економските ламби. Лесна инсталација : Исклучете го проекторот и извадете ја старата ламба откако ќе се олади. Ставете ја новата ламба и проверете дали приклучокот е добро поврзан. Ресетирајте го тајмерот кога ќе заврши. 30 дена гаранција за враќање на парите. 240 дена бесплатна гаранција за замена. Време на одговор на услуги на клиентите во рок од 12 часа. Сите ламби за замена на проекторот од Декаин се изградени со оригинални светилки од производителите на ОЕМ (Филипс, Осрам, Ушио, Панасоник и Феникс). Модулот за ламби вклучува компатибилно куќиште што е направено од трајни материјали и ќе се вклопи правилно. Светилката се тестира пред испраќање за да се исполнат оригиналните стандарди на OEM за квалитет, функција и перформанси. Животниот век е 3 пати подолг од економските ламби. Лесна инсталација : Исклучете го проекторот и извадете ја старата ламба откако ќе се олади. Ставете ја новата ламба и проверете дали приклучокот е добро поврзан. Ресетирајте го тајмерот кога ќе заврши. 30 дена гаранција за враќање на парите. 240 дена бесплатна гаранција за замена.

Особините