.

Постери во САД Постер за филм „Moneyball“ Сјајно завршување - Mov676)

Постери во САД Постер за филм „Moneyball“ Сјајно завршување - Mov676)

DEN 1230.40

Стока
Достапно е за нарачката

Постер точно големина : 91,5 см x 61 см - приближно 36 инчи x 24 инчи Висок квалитет печатено на хартија. Валани и испорачани во заштитна цевка. Одличен постер (позадина) за вашата соба, лесен за рамка. Постојат ознаки за лого „Newhorizon“ и холографско последователно нумерирање доаѓаат со постер за автентичност. Трговската марка „Newhorizon“ е регистрирана и заштитена. Постери со висок квалитет отпечатен на сјајна хартија.

Особините