.

Cleveland Chucking Reamer, 13/32 , 6 флејти C25878

Cleveland Chucking Reamer, 13/32 , 6 флејти C25878

DEN 990.40

Стока
Достапно е за нарачката

Алатките со голема брзина на челик се добри за повеќето апликации за општа намена, кои нудат комбинација на цврстина и цврстина за отпорност на абење Неципираните алатки се карактеризираат со основната подлога без дополнителен третман или облоги и се погодни за широк спектар на апликации. Тркалезните шини овозможуваат употреба со широк спектар на системи за управување со алатки. Алатките за директно флејта им овозможуваат на чиповите да се соберат во флејтите, бидејќи тие се сече и се добро прилагодени за повеќето апликации во плитки намалувања. Алатките за намалување на десната рака имаат дејство за сечење што се занимаваат кога се водат во насока на стрелките на часовникот. Направено во САД. Алатките со голема брзина на челик се добри за повеќето апликации за општа намена, кои нудат комбинација на цврстина и цврстина за отпорност на абење. Неципираните алатки се карактеризираат со основната подлога без дополнителен третман или облоги и се погодни за широк спектар на апликации.

Особините