.

ClassicGame Riddick Bowe Boxing - RPG Game картичка американска верзија на англиски јазик Зачувај ја батеријата

ClassicGame Riddick Bowe Boxing - RPG Game картичка американска верзија на англиски јазик Зачувај ја батеријата

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Сосема нов и најдобар квалитет Сите игри имаат верзија на ЕУР и САД. Обично САД Версон е NTSC, верзијата EUR е формат на PAL. Сите игри со RPG и авантуристички игри можат да заштедат датотека и англиски јазик. Акционите игри немаат заштеда на фукција. Сосема нов и најдобар квалитет. Сите игри имаат верзија на ЕУР и САД. Обично САД Версон е NTSC, верзијата EUR е формат на PAL. Сите игри со RPG и авантуристички игри можат да заштедат датотека и англиски јазик. Акционите игри немаат заштеда на фукција.

Особините