.

Дебел 210 мл кинески керамички чајник кунг фу, чај за домаќинство сет дома украси

Дебел 210 мл кинески керамички чајник кунг фу, чај за домаќинство сет дома украси

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Рачката на тенџере има едноставна структура, елегантна и дарежлива Мал плука, тродимензионално исправено, вода како стоење. Прекрасна по изглед и исклучителен во декорацијата, има вредности на вредностите на ракотворби. Издржлива и разноврсна.Гонска и дексстерозна, тродимензионална елеганција. Работи одлично за вашиот семеен собир и чајната забава!. Рачката на тенџере има едноставна структура, елегантна и дарежлива. Мал плука, тродимензионално исправено, вода како стоење. Прекрасна по изглед и исклучителен во декорацијата, има вредности на вредностите на ракотворби. Издржлива и разноврсна.Гонска и дексстерозна, тродимензионална елеганција. Работи одлично за вашиот семеен собир и чајната забава!. Рачката за тенџере има едноставна структура, елегантна и дарежлива. Смета Спут, тродимензионално исправено, вода како стоење. Димензионална елеганција.ВОДОВИ ГОЛЕМИ ЗА ВАШИОТ СЕМЕЈСТВО ИСПИТУВАЕ И ПАРТИЈА НА ТЕА! Карактеристики : ТЕАПОТПЛИЦИЈА : ПОДНЕСУВАЕ НА ПАРТИВНИЦИ Вклучен : 1 TEAPOT (исклучува други додатоци демо на сликата.

Особините