.

Звучник CZDYUF 60W Излезен звучник за напојување со засилувач од класа D Одличен звучник за HIFI на бас

Звучник CZDYUF 60W Излезен звучник за напојување со засилувач од класа D Одличен звучник за HIFI на бас

DEN 278.40

Стока
Достапно е за нарачката

50 Обезбедува инстант спарување. Звучниците имаат побрза брзина на поврзување, постабилно пренесување на сигналот и помала потрошувачка на енергија. Лесно поврзете ги мобилните телефони, компјутерите, уредите со MP3 плеер. Голем гласен звучник со бас и има 2 парчиња целосна фреквенција труба+ 2 компјутери кул видлив дизајн на радијаторот. 16,80м пиксели Кул светлосен прстен , 2 режим на приказ Интелигентен режим до ритам со музика и модел на дишење за да се прикаже слободно. IPX8 водоотпорни заштитни мерки против дожд, прашина, снег и излевање. Звучникот поддржува стерео спарување за додадена акустична длабочина, за да можете да создадете поле за звук. Прекрасно квалитетно искуство со опкружувачки звук може да се направи со едноставно спарување на двајца наши звучници заедно.0 Обезбедува инстант спарување. Звучниците имаат побрза брзина на поврзување, постабилно пренесување на сигналот и помала потрошувачка на енергија. Лесно поврзете ги мобилните телефони, компјутерите, уредите со MP3 плеер. Голем гласен звучник со бас и има 2 парчиња целосна фреквенција труба+ 2 компјутери кул видлив дизајн на радијаторот. 16,80м пиксели Кул светлосен прстен , 2 режим на приказ Интелигентен режим до ритам со музика и модел на дишење за да се прикаже слободно. IPX8 водоотпорни заштитни мерки против дожд, прашина, снег и излевање. Звучникот поддржува стерео спарување за додадена акустична длабочина, за да можете да создадете поле за звук. Прекрасно квалитетно искуство со опкружувачки звук може да се направи со едноставно спарување на двајца наши звучници заедно.0 Обезбедува инстант спарување. Звучниците имаат побрза брзина на поврзување, постабилно пренесување на сигналот и помала потрошувачка на енергија. Лесно поврзете ги мобилните телефони, компјутерите, уредите со MP3 плеер.

Особините

Cabinet Material:
plastic
Channels:
2 (2.0)
Input Power(W):
50-99 W
Output Power:
60W
Version:
5.0
Woofer/Widerange material:
Metal
Remote Control:
No
Package Include:
1* Sound bar:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
You can take it to your outdoor activities or travel and let you listen whenever you want. :