.

Кутија за коцка на ткиво на лицето 852d, 2-пар, бели, 85 листови/кутија, 85 по кутија

Кутија за коцка на ткиво на лицето 852d, 2-пар, бели, 85 листови/кутија, 85 по кутија

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Меко и силно ткиво на лицето Одлично за употреба дома или во канцеларија. Вклучува 36 кутии од 85 ткива на лицето. Вклучува 36 кутии од 85 ткива на лицето. Меко и силно ткиво на лицето. Одлично за употреба во канцеларија или дома.

Особините