.

5PCS SO28 SOP28 SSOP28 TSSOP28 SOIC28 до DIP28 Adapter Converter PCB табла

5PCS SO28 SOP28 SSOP28 TSSOP28 SOIC28 до DIP28 Adapter Converter PCB табла

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Модел : SOP28 SSOP28 TSSOP28 Адаптер табла (оловен терен 0,65мм / 1,27мм) Големина : 20,3 * 35,5 мм. Погодно за најчесто користениот пакет : SOP SSOP TSSOP; (најчесто се користи во 4pin, 8p, 16p, 24p, 28p, итн. Применливо за најчесто користената SCM : STC89 C Series, Atmega Series, MSP430 Series ;. Преку 2,54 PIN-от со еден ред може директно да се вметне во таблата со табла за лебници и други експерименти. Опис на производот : Модел : SOP28 SSOP28 TSSOP28 Адаптер за адаптер (оловен терен 0,65мм / 1.27мм) Големина : 20.3 * 35,5 mmsuitable за најчесто користениот пакет : SOP SSOP TSSOP; (најчесто се користи во 4pin, 8p, 16p, 24p, 28p, итн.

Особините