.

Диск за пескарење PSA, ало, крпа, 30in, 60 решетки

Диск за пескарење PSA, ало, крпа, 30in, 60 решетки

DEN 1417.60

Стока
Достапно е за нарачката

Цена за : Секоја тежина на поддршка : X Вакуумски дупка Дизајн : Нема материјал за поддршка на дупката : Платно ставка : ПСА пескарење диск Абразивен тип : обложен абразивен материјал : Алуминиум оксид Боја : Браун Грит : 60 диск Дија : 30 "Одделение : Средна земја на потекло (Предмет на промена) : Перу Цена за : Секоја тежина на поддршка : X Дизајн на вакуумски дупки : Нема материјал за поддршка на дупката : Платно артикл : ПСА пескање диск Абразивен тип : обложен абразивен материјал : Алуминиум оксид Боја : Браун Грит : 60 Диск Дија. : 30 "одделение : средна земја на потекло (предмет на промена) : Перу. „ПСА за пескарење диск, дизајн на вакуумски дупки без дупка, дискора Дија., Среден медиум, решетка 60, обложена со абразивен тип, абразивен материјал алуминиум оксид, материјална ткаенина за поддршка, тежина на поддршка x, боја кафеава '.

Особините