.

Curt 56394 обичај за приколка со приколка со 4 пини за возило, се вклопува изберете Chevrolet Traverse, црна

Curt 56394 обичај за приколка со приколка со 4 пини за возило, се вклопува изберете Chevrolet Traverse, црна

DEN 322.56

Стока
Достапно е за нарачката

Лесен за инсталирање Без сечење! Без спојување! Овој комплет за приколка за приколка за приколка се приклучува на постојните фабрички жици на вашето возило и го опфаќа со стандарден, заден конектор за жици за приколка со 4 пини за вклучување и влечење приколка. Стандарден конектор. Овој приклучок за приклучоци со 4-рамни приколка може да се користи за поврзување на светлата на опашката на приколката, светлата на сигналот за сопирачките и сигналите за вртење. 4-насочните жици на лесни приколка се популарни на широк спектар на приколки, додавајќи разноврсни опции за влечење за вашето возило. Специфично за возилото. Оваа прирачник за прицврстување на возилото за прицврстување на возила е дизајнирана за избрани години на Traverse Chevrolet (потребен пакет за фабрички влечки). Вклучувањето на вашите светла за жици и приколка е лесно со ергономскиот дизајн на овој приклучок за возила. Се одликува со јазичиња на горниот и долниот дел за подобар зафат кога се приклучувате во вашата приколка или исклучување. Покрив за прашина. За да се промовира долготрајна употреба и отпорност на временски услови, оваа лента за осветлување на приколка со 4 пол-приколка доаѓа со гумен капак за прашина. Лесно се вклопува на 4-насочен рамен конектор кога не е во употреба, заштитувајќи го од елементите на отворено. Лесен за инсталирање. Без сечење! Без спојување! Овој комплет за приколка за приколка за приколка се приклучува на постојните фабрички жици на вашето возило и го опфаќа со стандарден, заден конектор за жици за приколка со 4 пини за вклучување и влечење приколка. Стандарден конектор. Овој приклучок за приклучоци со 4-рамни приколка може да се користи за поврзување на светлата на опашката на приколката, светлата на сигналот за сопирачките и сигналите за вртење. 4-насочните жици на лесни приколка се популарни на широк спектар на приколки, додавајќи разноврсни опции за влечење за вашето возило. Специфично за возилото. Оваа прирачник за прицврстување на возилото за прицврстување на возила е дизајнирана за избрани години на Traverse Chevrolet (потребен пакет за фабрички влечки).

Особините