.

Дел-Трон Прецизност, Ад. 5.75 во х 12 во, 7 Во Патување, Висока Прецизност Серија Топката Слајдови

Дел-Трон Прецизност, Ад. 5.75 во х 12 во, 7 Во Патување, Висока Прецизност Серија Топката Слајдови

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Патување 7 во Вчитај 180 фунти. Линеарните слајдови со топки на дел-Трон и линеарните вкрстени слајдови со ролери им нудат на инженерите и дизајнерите флексибилност да ја изберат вистинската технологија за линеарен слајд за нивната примена. Нашите слајдови со топки и вкрстените слајдови со ролери нудат неколку нивоа на прецизност кои се движат од точност на права линија од 0,0005" на инч патување во нашите стандардни прецизни слајдови со топки до 0,0000040" на инч точност на правата линија на патување во нашите високопрецизни слајдови со топки и вкрстени слајдови со ролери. Достапни со инчни или метрички дупки и локации на дупки овие фабрички претходно вчитани, ниско триење, линеарни слајдови со мала тежина се подготвени за инсталација веднаш надвор од кутијата.

Особините