.

Црна Кутија-USB 2.0 Центар, 4-Порта

Црна Кутија-USB 2.0 Центар, 4-Порта

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Користете го Ова Разводно Поле КВМ и елиминирајте ја потребата за рачно префрлување кабли помеѓу изворите Црна Кутија Serv Switch DT DVI 4-Порта Со Емулирани USB Тастатура/Глувчето Комплет-4 Компјутер (И) - 1 Локален Корисник (и) - 1920 x 1200-8 x USB-5 x DVI-Десктоп.

Особините