.

Десет ВИСОКИ 120мм 4.72 Инчен Должина На Патување, Топката Завртка Линеарен Водич Слајд Модул RM1204 SFU1204 со 23 Nema 57 Степер Мотор, GX Серија Топката Завртки Линеарен Модул Ли

Десет ВИСОКИ 120мм 4.72 Инчен Должина На Патување, Топката Завртка Линеарен Водич Слајд Модул RM1204 SFU1204 со 23 Nema 57 Степер Мотор, GX

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Оваа серија топчеста завртка 1204p5q0 оптинална, меѓу нив, топчеста завртка 1204 ефективниот опсег на патување е 50~600mm, топчестата завртка 1605q0 ефективниот опсег на патување е 50~1500mm и целиот сериски линеарен системски модул може да се прилагоди. Хоризонтално максимално оптоварување : 40 килограми. Вертикално максимално оптоварување : 15~20 кг. Ако производот што ќе го нарачате се користи за вертикално оптоварување, моторот треба да се инсталира сопирачка, ве молиме контактирајте не пред да нарачате. Ефективно Патување : 120мм. Степер мотор : Нема23, 24в 3А 10КГ/СМ. Повторете ја точноста на Позиционирање од 0,03 мм. Висока прецизност, отпорност на тежок товар. Широко се користи во : опрема како што се биотехнологија, опрема за прскање, машина за удирање, машина за сечење, ласерска машина, опрема за чистење, опрема за заварување, машини за пакување и така натаму. Забелешка : вистинската ефективна должина на модулот за линеарен водич е 15 мм подолга од ефективното патување. Дизајнот со дополнителна должина од 15 мм е да даде дополнителен простор за заштита на модулот за линеарен слајд.

Особините