.

Хардвер Мелење Машина Карбид Сечилото VCMT160404 VCMT160408 UE6020 VP15TF US735 Внатрешно Вртење Алатка VCMT 160404 VCMT 160408 Сечилото )

Хардвер Мелење Машина Карбид Сечилото VCMT160404 VCMT160408 UE6020 VP15TF US735 Внатрешно Вртење Алатка VCMT 160404 VCMT 160408 Сечилото

DEN 1281.44

Стока
Достапно е за нарачката

Погоден за странично мелење, крајно мелење и завршна обработка на леано железо и титаниум Висока јачина на зафат, силна отпорност на удар, очигледна предност на брзината при големи кастри и обработка. Одржувајте тесни толеранции, неспоредливи перформанси. Практични и разновидни средини за обработка, дури и во многу валкани средини како леано железо имаат добри карактеристики. Додатоците имаат добра ригидност и долг работен век, што ја намалува цената на алатката на корисникот. Остро и издржливо, лесно отстранување на чипот и дополнително подобрување на ефикасноста на обработката.Висока јачина на зафат, силна отпорност на удар, очигледна предност на брзината при големи кастри и обработка одржувајте тесни толеранции, неспоредливи перформанси практични и разновидни средини за обработка, дури и во многу валкани средини како леано железо имаат добри карактеристикидодатоците имаат добра ригидност и долг работен век, што ја намалува цената на алатката на корисникот.

Особините