.

Honeywell Vista 20p Хардверски Комплет За Самостојно Следење со Тастатура 6160, Еден Is335 Сензор За Движење, Еден EVL-EZ Evisalink, Три Контакти ОД 7939WG и Сирена Wave2

Honeywell Vista 20p Хардверски Комплет За Самостојно Следење со Тастатура 6160, Еден Is335 Сензор За Движење, Еден EVL-EZ Evisalink, Три Контакти

DEN 7828.80

Стока
Достапно е за нарачката

Еден (1) Honeywell Vista 20p V10 23 (Најновите) И Бран 2 сирена. Еден (1) Eyez On Evisalink EVL-4 EZ. Еден (1) Honeywell 6160 Прилагодено Алфа Тастатура. Еден (1) Honeywell Е335 Pir Сензор За Движење. Три (3) Honeywell 7939 WG-Wh Хардвер Контакти.

Особините