.

ЖАОЛЕИ Паметна Корпа За Отпадоци Автоматска Индукциска Корпа За Отпад Интелигентна Електрична Корпа За Отпадоци Од Батерии Кујна Бања Корпа За Отпадоци Ѓубре За Д

ЖАОЛЕИ Паметна Корпа За Отпадоци Автоматска Индукциска Корпа За Отпад Интелигентна Електрична Корпа За Отпадоци Од Батерии Кујна Бања

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Материјал : Пластика Режим на инфрацрвено сензорирање,Паметен режим на допир,инфрацрвено чувство на допир двоен режим,Долго траење на батеријата,Нормално рачен режим,барел со капацитет ОД 14 ЛИТРИ,дизајн на Копче На Допир, дизајн со ниска цена во мирување. Повеќекратни програмски промени за оптимизирање На Индуктивната интелигенција и брзина На ИЦ чипот, што ви носи попрактично искуство со производот и животно искуство. Инфрацрвени вибрации сештојасна индукција, 30 см оптимизирајте долги растојанија, затворена програма за тивко покритие. стерео индукција со двоен режим, брзо отворање, тивко отворање, мала потрошувачка на енергија и заштита на животната средина. Карактеристики : Материјал : Пластика.Режим на инфрацрвено сензорирање,Паметен режим на допир,инфрацрвено чувство на допир двоен режим,Долго траење на батеријата,Нормално рачен режим,барел со капацитет ОД 14 ЛИТРИ,дизајн на Копче На Допир, дизајн со ниска цена во мирување.Повеќекратни програмски промени за оптимизирање На Индуктивната интелигенција и брзина На ИЦ чипот, што ви носи попрактично искуство со производот и животно искуство.Инфрацрвени вибрации сештојасна индукција, 30 см оптимизирајте долги растојанија, затворена програма за тивко покритие.

Особините