.

Рекомбинантен рибозомален протеин Л27 Од 60 ТИТЕ

Рекомбинантен рибозомален протеин Л27 Од 60 ТИТЕ

DEN 334.40

Стока
Достапно е за нарачката

Генениме : рпл-27 Синиме : Протеин РПЛ-27; РИБОЗОМАЛЕН протеин Л27 Од 60-тите години. Видови : каенорабдитис елеганс; *Тампон За Складирање : тампон базиран На Трис, 50% глицерол. Складирање : Чувајте на -20 Степен Ц, за продолжено складирање, зачувајте на -20 степен Ц или -80 Степен Ц. СЛОБОДЕН-8 GB-USBDrive за оваа ставка. Предметот е за употреба во истражување. НЕ за дијагностичка / терапевтска постапка. * Извор : Е Коли или Квасец Или Бакуловирус Или Клетка На Цицачи; *Чистота : >90%; *Информации За Ознаката : Неговите обележани; *Забелешки : Не се препорачува Повторено замрзнување и одмрзнување. Чувајте работни аликвоти на 4 степени Целзиусови до една недела.*Seq : MGKIMKPGKV VLVLRGKYAG RKAVVVKQD EGVSDRTYPH AIIAGIDRYP LKVTKDMGKK KIEKRNKLKP FLKVVSYTHL LPTRYSVDVA FDKTNINKEA LKAPSKKRKA LVEVKSKFEE RYKTGKNKWF FTKLRF; *Пристапување# : np_490905.

Особините