.

ДАРИУС РАКЕР ПОТПИША АВТОГРАМ СО ЦЕЛОСНА ГОЛЕМИНА ФЕНДЕР СТРАТОКАСТЕР ЕЛЕКТРИЧНА ГИТАРА СО ЏЕЈМС СПЕНС ЏСА АВТЕНТИКАЦИЈА - КАНТРИ МУЗИКА СУПЕР ЅВЕЗДА, ХУТИ И ДУВА?

ДАРИУС РАКЕР ПОТПИША АВТОГРАМ СО ЦЕЛОСНА ГОЛЕМИНА ФЕНДЕР СТРАТОКАСТЕР ЕЛЕКТРИЧНА ГИТАРА СО ЏЕЈМС СПЕНС ЏСА АВТЕНТИКАЦИЈА - КАНТРИ МУЗИКА

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Повеќе од 15 години во бизнисот! Молња брз дневен превозот!. Илјадници тв и филмски фотографии, скрипти и постери на располагање!. Редовно се додава нов инвентар!. Секој автограм добиен лично и гарантиран автентичен!. Повеќе од 15 години во бизнисот!. Молња брз дневен превозот!. Илјадници тв и филмски фотографии, скрипти и постери на располагање!. Редовно се додава нов инвентар!. Секој автограм добиен лично и гарантиран автентичен!. Информации за производот : Потпис(И) : Опис На Предметот Дариус Ракер : Целосна Големина Фендер Електричен Стратокастер Гитара Локација На Потпишување : Специфични детали за потпишување достапни На Барање Автентикација : Џејмс Спенс (ЈСА) Автентикација : УУ44626.

Особините