.

Дерик Хенри Тенеси Титанс Автограм Ридел Хјустон Ојлерс Автентични Шлем-Автограм Нфл Шлемови

Дерик Хенри Тенеси Титанс Автограм Ридел Хјустон Ојлерс Автентични Шлем-Автограм Нфл Шлемови

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Нфл Шлемови. Овој шлем е лично потпишан од дерик Хенри. Официјално е лиценциран од Националната Фудбалска Лига и доаѓа со индивидуално нумериран, евидентен Холограм Од Фанатици Автентичен. За да се обезбеди автентичност, холограмот може да се прегледа преку интернет. Овој процес помага да се осигура дека купениот производ е автентичен и ја елиминира секоја можност за дуплирање или измама. Ако производот е непотпишан или не се користи за игра, холограмот нема да биде вклучен дерик хенри сувенири. Тенеси титани сувенири.

Особините