.

Велфурже р 20 Ширина Извлечете Фиоки За Кујнски Ормари, Фиоките На Кабинетот Се Извлекуваат, Извлечете Ја Полицата На Кабинетот, Извлечете Ги Кујнските Фиоки, Дрвен?

Велфурже р 20 Ширина Извлечете Фиоки За Кујнски Ормари, Фиоките На Кабинетот Се Извлекуваат, Извлечете Ја Полицата На Кабинетот,

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Бреза ●Извлечете Го Организаторот На Кабинетот Дали сте загрижени за складирање кујна? Оваа фиока за извлекување кујна е произведена со систем за носење топки што се лизга надвор ултра-мазно. Нашиот организатор на кабинетот за извлекување е добар помошник, обезбедувајќи ви лесен пристап. Да ја провериш Твојата Димензија За правилно инсталирање, минималната ширина на отворање на кабинетот треба да биде 21 инч, а минималната внатрешна длабочина на кабинетот треба да биде најмалку 21,25 инчи. Овој кабинет организаторите и складирање вистинската ширина е 20 инчи. Потврдете ја големината на вашиот кабинет. ●Материјал од цврсто Дрво Е Направен Од балтичка бреза со споеви на гулаб и природна проѕирна завршница на палтото. Фиоките на кабинетот излегуваат целосно собрани, со слајдови на фиоки инсталирани на фиоката за извлекување. Сите фиоки на кабинетот за извлекување се оценети да соберат до 50 килограми при целосно продолжување. ●Лесен Пристап До Предмети ● со организатор на фиоки За лизгање, не треба да бидете на колена за да пристапите до ништо на долните полици и нема потреба да истоварувате работи складирани напред за да дојдете до ништо одзади.

Особините