.

XXXDXDP JY06 MODEL BILLIARD Pool Cue Stick 13mm 11,5 mm 10 mm Големина на врски за ленена рачка црна црна 58 '' Должина

XXXDXDP JY06 MODEL BILLIARD Pool Cue Stick 13mm 11,5 mm 10 mm Големина на врски за ленена рачка црна црна 58 '' Должина

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Секој знак на базен доаѓа со врв и браник За играчи кои го ценат квалитетот и перформансите. Тој е дизајниран за удобност и одлична контрола. Антисеизмичка мулти-густина молекуларна пена и композитни цевки од воздушно вселенско влакно. Направи дека секој предниот дел има помал трансфер на маса и кинетичка енергија. Се одликува со најновата технологија за зафаќање со високи перформанси за патување и удобност без напнатост и удобност. /Вклучен базен со базен : 1 * Подготвување на базенот Разберете дека поради разликите во осветлувањето или компјутерските монитори, не можам да гарантирам дека фотографијата и вистинските бои се исти. Да се ​​биде на различни методи за мерење, може да има отстапување од 1-2 см.

Особините

Connector:
Stainless Steel
Butt socket:
other
Category:
Nine Balls
Ball arm length:
58''
Weight:
19oz-20oz
Forearm :
Maple
Usage:
billiard cue/pool cue
Package Included:
1 * Pool cue:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photo and actual colors are the same.:
Due to different measurement methods, there may be a deviation of 1-2 cm. :