.

FHUILI Intramuscular Injection Model Injection Injection Simulator Injection Prad Pad - За медицинска сестра, алатка за обука на студенти по медицина

FHUILI Intramuscular Injection Model Injection Injection Simulator Injection Prad Pad - За медицинска сестра, алатка за обука на студенти

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

➤ Изградба : Интрамускулниот модул за вежбање на инјекција е поделен на три слоја : кожа, поткожно ткиво и мускулен слој Може да се користи за интрадермална инјекција, хиподермична инјекција и интрамускулна инјекција. Тоа е неопходна алатка за медицински сестри и студенти по медицина да спроведат обука за инјектирање. ➤ Реална обука : Течноста за вбризгување може да се вбризгува во неа, да се чувствува инјектирање во живо луѓе, обезбедувајќи ви вистинско и ефикасно практично искуство. ➤ Мултифункција : Влошките за вбризгување имаат лента за блавк за врзана на горната рака или бутот. Зголемете го реализмот на операцијата. Ова ви овозможува да извршите обука за инјектирање на различни позиции, давајќи ви сеопфатна и систематска вештина за инјектирање. ➤ Брза употреба : Нема потреба од склопување, само отворете го полето и директно користете го. Може подобро да се користи во симулацијата и има подобра издржливост. ➤ Широк спектар на примена : Овој модел на пракса за вбризгување е совршен за обука и настава, потребно од болници, медицински колеџ, центар за истражување итн. Може да се користи за интрадермална инјекција, хиподермична инјекција и интрамускулна инјекција. Тоа е неопходна алатка за медицински сестри и студенти по медицина да спроведат обука за инјектирање. ➤ Реална обука : Течноста за вбризгување може да се вбризгува во неа, да се чувствува инјектирање во живо луѓе, обезбедувајќи ви вистинско и ефикасно практично искуство. ➤ Мултифункција : Влошките за вбризгување имаат лента за блавк за врзана на горната рака или бутот. Зголемете го реализмот на операцијата. Ова ви овозможува да извршите обука за инјектирање на различни позиции, давајќи ви сеопфатна и систематска вештина за инјектирање. ➤ Брза употреба : Нема потреба од склопување, само отворете го полето и директно користете го.

Особините