.

Mediatech 46-030-cm Трис хидрохлорид тампони, 1м

Mediatech 46-030-cm Трис хидрохлорид тампони, 1м

DEN 4300.96

Стока
Достапно е за нарачката

Комплетен сертификат за анализа достапен за секое производство, заедно со целосни информации за формулацијата Произведени според највисоките стандарди во индустријата за да се обезбедат супериорни резултати. Овој производ може да се разреди за да се добие посакуваната концентрација. Тип на броење на единици е тампон на хидрохлорид Трис. Направено во : Соединетите држави. Комплетен сертификат за анализа достапен за секое производство, заедно со целосни информации за формулацијата. Произведени според највисоките стандарди во индустријата за да се обезбедат супериорни резултати. Овој производ може да се разреди за да се добие посакуваната концентрација. Тип на броење на единици е тампон на хидрохлорид Трис. Направено во : Соединетите држави. Трис-HCL тампон има многу апликации во работата на молекуларна биологија, вклучително и употреба во прочистување на нуклеинска киселина.

Особините